LATO IMPERIUM : PILCHOWICKIE PIKNIKI

2 KOMENTARZE

  1. Hallo Marian

    Pierona, tosz oni mie tam niy zaprosiyli, jo by im tam nawarzou Zuru ze kulkami kolyndry to by im rozum stanou. Zur musi byc’ na swojskyj=rubyj szrotce zakiszony ze czoskym, a warzony abo na s’lonskim podpieczonym wuszcie, abo na wyndzonych zeberkach. Reszta tajymnic niy zdradza, ale wiym ze bych tam wygrou:)

    Co do ogrorkow to przepisow je za tela i faktym je ze nojlepiyj sie udowajom te swojske ze ogrodka:)
    Ze Laband pamiyntom taki przepis od jednego Zyda = to je tako sauatka ze ciynko pokronych ogorkow, ciynko pokronyj cebuli i miodu, a ku tymu ajnfach sol i pieprz == PYCHA. Kto wiy kaj we Laband boua „Maupa” tyn mozno to tam i jod. To niyma s’lonski przepis, bo to je ze Ukrainy przepis, ale wedog mie „palce lizac'”.

    No to kto wygrou z tym zurym??

    Jo stawiom na tych chopow.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę zatwierdź swój komentarz!
Podaj swoje imię i nazwisko